menusearch
mostafahakimi.ir

مهارت های سئو مورد نیاز برای متخصصین

۱۳۹۸/۳/۱ چهارشنبه
(4)
(0)
مهارت های سئو مورد نیاز برای متخصصین
مهارت های سئو مورد نیاز برای متخصصین

سئوکارهای حرفه ای دارای مهارت های متنوعی هستند و هر کدام سابقه کاری به خصوصی دارند. برخی از آنها برنامه نویس بوده، برخی جز کار آفرینان بودند، برخی نیز جز بازاریابین سنتی محسوب شده و تعدادی نیز از حرفه خبرنگاری وارد این حوزه شده اند.

اگر به دنبال استخدام متخصص سئو هستید، توجه به یک سری از مهارت ها می‌تواند موجب انتخاب بهتری از بین کاندید ها گردد. مطمئنا کارشناسان سئو موفقی وجود دارند که دارای تمام این مهارت ها نیستند، اما داشتن یک لیست از ویژگی های مورد نیاز خالی از لطف نیست.

در ادامه به معرفی هشت مهارت مهم می‌پردازیم که در استخدام سئوکار می‌توانید به آنها توجه داشته باشید.

1. ذهن آنالیزگر

ارزیابی این مورد کار دشواریست، اما در هر صورت یک متخصص سئو حرفه ای بایستی دارای توانایی در آنالیز شرایط بوده و ارتباط بین علت و معلول را کشف کند.

یک سئوکار بایستی به سه سوال زیر پاسخ درستی دهد:

  • چه اتفاقی افتاد؟
  • چرا چنین اتفاقی افتاد؟
  • حال چه اقدامی بایست انجام دهیم؟

روش های بسیاری برای ارزیابی این موضوع وجود دارد. پیشنهاد می‌کنیم که با طرح یک پرسش نوع ذهنیت او را به چالش بکشید.

به عنوان مثال می‌توانید چنین پرسشی را مطرح کنید: یکی از مشتریانمان به ما ایمیل زده و از ما خواسته که در سئو وب سایتشان به آنها کمک کنیم. اولین مواردی که در این شرایط به آن توجه می‌کنید چیست؟

یا اینکه می‌توانید بپرسید: ما قصد ایجاد یک شعبه در شهر تبریز داریم و شما را به عنوان مسئول آن انتخاب کرده ایم. اولین اقدامات شما چیست؟

هیج پاسخ صحیح یا غلطی به این پرسش ها وجود ندارد. اما با شنیدن پاسخ آنها می‌توانید به نوع فکر کردن کاندید مورد نظر خود پی برده و ببینید که آنها چگونه به مشکلات حمله می‌کنند. هدف اینست که ببینیم که آنها چگونه به درک مشکل از زوایای مختلف پرداخته و چطور از داده ها و منطق خود در تصمیم گیری بهره می‌برند.

2. توانایی نوشتن و صحبت کردن

سئوکاری که قادر به انجام پروسه جستجوی کلمات کلیدی و نوشتن محتوا حول آن است، دارای ارزش فوق العاده زیادیست. منظور ما نوشتن محتوایی مانند همین مطلب یا صحبت در کنفرانس ها نیست.

هدف ما استخدام سئوکاریست که قادر به متقاعد کردن تیم وب سایت و مشتریان است. همچنین چنین فردی بایست بتواند در گفتگوها صحبت کرده و توانایی نوشتن گزارشات را داشته باشد. همه این موارد نیازمند به داشتن توانایی در نوشتن و صحبت کردن است.

یک متخصص سئو بایستی دارایی اعتماد به نفس بالایی بوده و همچنین بتواند موضوعات پیچیده سئو را به مفاهیم ساده تری تبدیل کند تا توسط دیگر افراد نیز قابل درک بوده و آنها بتوانند با استفاده از این داده ها اقدام به تصمیم گیری کنند.

3. مهارت های فنی و برنامه نویسی

مطمئنا در لزوم داشتن این مهارت نقطه نظرات مثبت و منفی زیادی وجود دارد. مطمئنا شما نیز مانند ما با سئوکارهایی آشنا هستید که بدون داشتن مهارت های برنامه نویسی قادر به انجام کارهای بزرگی هستند.

اما با قاطعیت می‌توان گفت که همین افراد با داشتن مهارت های برنامه نویسی می‌توانند کارهای بزرگتری انجام دهند. در بحث سئو با موضعات متنوعی مانند سرعت سایت، رندر صفحه، ریدایرکت های سمت سرور، تگ های میکرودیتا و تگ های HTML وجود دارد.

در همه این موارد اگر متخصص سئو دارای مهارت های فنی باشد می‌تواند به صورت بهتری با توسعه دهندگان صحبت کند و صرفا به جای مطرح کردن نیاز ها به مباحثه با آنها نیز بپردازد.

تخمین نسبت میزان زحمت انجام یک کار به میزان تاثیر آن نیز موضوع مهمیست. صحبت ما این نیست که یک سئوکار بایستی قادر به نوشتن کد باشد، اما آنها بایستی قادر به درک پروسه کدنویسی بوده و میزان زحمتی را که دستور مورد نظر آنها بر روی برنامه نویس می‌گذارد را درک کنند. آنها حتی بایستی نحوه انجام کار را به برنامه نویس توضیح داده تا از بروز ایجاد اشتباهات جلوگیری شود.

به عنوام مثال موضوع lazy loading را در نظر بگیرید. بسیاری از پلاگین های برای انجام این کار از اتربیوت srcset استفاده کرده و از اتربیوت src برای تصاویر استفاده نمی‌کنند. در نتیجه گوگل قادر به مشاهده عکس ها نیست. چنین دانشی با تست این روش ها به دست آمده و متخصصین سئو بهتر است که از این گونه اطلاعات بهره مند باشند.

داشتن دانش فنی به انجام سریعتر کارها نیز کمک زیادی می‌کند. تنها با داشتن اطلاعات کمی از اسکریپت نویسی با پایتون، می‌توان hreflang را به راحتی به نقشه های سایت XML اضافه نمود.

4. مهارت های اجتماعی

وجود مهارت های اجتماعی و توان صحبت با دیگر متخصصین از جمله قابلیت هاییست که در کارشناسان سئو کاملا ضروریست. یک متخصص سئو بایستی بتواند که با دیگر همکاران خود به بحث و گفتگو پرداخته و نظرات آنها را جویا شود.

سمینارهایی که معمولا متخصصین بازاریابی آنلاین در آن دور هم جمع میشوند فضای خوبی برای محک زدن خود به عنوان یک کارشناس سئو است. در این گونه فضاها می‌توانید اطلاعات هیجان انگیزی در مورد بحث های روز سئو کسب کنید.

5. مهارت در آنالیز

متخصصین سئو در صورت داشتن مهارت در کار با گوگل آنالیتیکس و جمع آوری اطلاعات از آن می‌توانند در زمان خود صرفه جویی زیادی کنند. درک فاکتورهای مرتبط با بازدیدکنندگان سایت در تعیین استراتژی های سئو امری ضروریست.

6. مهارت در کار با Excel

آنالیز و شبیه سازی داده ها با استفاده از Excel کمک زیادی به متخصصین سئو خواهد کرد. ما به شخصه با سئوکارهای فراوانی برخورد کرده ایم که حتی قادر به انجام ساده ترین کارها با Excel نبوده اند.

توانایی یافتن، ترکیب کردن و ایجاد گزاره های شرطی برای داده ها از جمله امکانات ضروری برای دانستن، برای هر متخصص سئو است. حتی قالب های Excel ای وجود دارند که با استفاده از آنها می‌توانید به کارهای روزانه خود نظم داده و از مشکلات روزمره خلاص شوید.

در حالت کلی توانایی کار با Excel در تولید نقشه های سایت از لینک ها، ارزیابی تغییرات الگوریتم ها، تاثیر الگوریتم ها بر روی داده ها، ارزیابی نرخ کلیک و همینطور دسته بندی کلمات کلیدی بسیار ارزشمند است.

7. انگیزه و توانایی در سازگار شدن

یکی از چیزهایی که ما درباره سئو هم به آن علاقه مندیم و هم شاید متنفر باشیم، اینست که سئو در پایان روز کاری به اتمام نمی‌رسد. بازرایابی آنلاین از آن دست شغل هایی نیست که راس ساعت 5 به اتمام برسد. سئو در ذهن شما باقی خواهد ماند.

برای اینکه به یک متخصص سئو تبدیل شوید، بایستی هر روز در حال یادگیری باشید. همیشه در زبان های برنامه نویسی، فریمورک ها (مانند وردپرس)، یک استاندارد جدید مانند اسکیما یا AMP و همینطور موضوع یادگیری ماشینی، همیشه چیزهای جدید برای یادگرفتن وجود دارد.

متخخصین سئو مورد نظر ما همواره کسانی هستند که دارای یک وب سایت برای پروژه های خود بوده و همینطور در حال ساخت ابزارهایی برای رفع مشکلات سئو هستند. به عنوان مثال استفاده از API وبمستر تولز برای اتوماسیون فرمت بندی داده ها از جمله کارهاییست که جز مهارت های یک سئوکار به شمار می‌رود.

یک متخصص سئو بایستی تحمل بالایی داشته و اصطلاحا پوست کلفت باشد. قوانین سئو همیشه در حال تغییر بوده و سئوکاران مجبور به متعاقد کردن مشjریان نسبت به تغییرات سیاست گوگل در مورد پیج رنک یا دیگر موارد قابل طرح در سئو هستند.

8. شوخ طبعی

ما همواره افت و خیز زیادی را در حوزه سئو مشاهده می‌کنیم و اغلب آنها با سرعت زیادی نیز اتفاق می‌افتند. این خیلی مهم است که بدانیم که یک سئوکار در حال نجات دادن جان افراد نیست. او فقط مشغول بازاریابیست. وجود کمی حس شوخ طبعی و تمایل به خندیدن می‌تواند از استرس های این کار به شدت کم کند.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر