رونمایی از «برگر غیرممکن۲» در نمایشگاه سیایاس ۲۰۱۹/ عکس
برگر غیرممکن چند سالی است که بهعنوان جایگزین گیاهی مطرحشده که همان طعم و مزه برگر ساختهشده از گوشت را میدهد.
اما امروز در CES ۲۰۱۹ نسل جدید آن به نام برگر غیرممکن ۲ رونمایی شد که گلوتن نداشته و مزه آن بهشدت به گوشت واقعی نزدیک است.{لینک}
یکی از دلایل آن استفاده از پروتئین سویا بهجای پروتئین گندم در نسل جدید برگر است که بهعنوان عنصر گوشتی شناخته میشود که مانند گوشت واقعی ۱۴ گرم چربی و ۲۴۰ کالری در بدن تولید میکند.
برگر غیرممکن ۲ بههرحال جعلی است اما به برگر گوشتی خیلی نزدیک شده است.
رستوران Border Grill در Mandalay bay در لاسوگاس از امروز این برگر را عرضه کرده و تا پایان سال میلادی ۲۰۱۹ وارد فروشگاههای غذایی میشود.