نیروی دریایی آمریکا به دنبال ساخت ربات های زیردریایی است که از فضولات ماهی تغذیه کرده و میتوان از آنها در ماموریت های نظارت، بازرسی و اکتشاف استفاده کرد.
بزرگترین چالشی که ربات های زیردریایی با آن مواجهند، عمر کوتاه باتری های آن هاست که عملکردشان را به ویژه در زمان انجام ماموریت های طولانی مدت، محدود میکند.
راه حلی که برای رفع این مشکل اندیشیده شده، از این قرار است که از پیل های سوختی بیولوژیکی (Microbial Fuel Cells) که از مواد ارگانیک بستر دریا تغذیه میکنند، در ساختار این ربات ها استفاده شود.
این پیل ها، فضولات ماهی ها را که به وفور در تمام اقیانوس به جز عمیق ترین بخش های آن یافت میشود را جمع آوری کرده و از آنها برق تولید میکند. به بیان دیگر این ساختار درست مانند یک باتری زیستی عمل میکند.
ایده پردازان این پروژه تاکنون از سه پیل سوختی بیولوژیکی در تامین انرژی حسگرهای پایه در ربات های زیردریایی از جمله حسگری که مسئولیت نظارت بر سطح اسیدیته آب را دارد، استفاده کرده اند. در حالی که ربات های زیردریایی معمولا تنها تا چند هفته زیرآب دوام میآورند، اما با تعبیه حسگرهایی که انرژی آنها از پیل های سوختی بیولوژیکی تامین میشود، این زمان به 8 ماه افزایش مییابد.
به گزارش دیجیتال ترندز، ممکن است بعدها از تکنولوژی مشابهی در تامین برق تمام بخش های این ربات ها و نه فقط حسگرهایشان، استفاده شود.
بیشتر بخوانید
پیشرفت تجهیزات الکترونیکی و اینترنت اشیا با کمک نانوحسگرها
پرفروشترین گوشی در آمریکا کدام است؟
اخطار به استفادهکنندگان کروم روی موبایل
آریا ابزار کیف ابزار آنلاین شما
میان وعده سالم با ولوتینا خرید آنلاین از
برنج ایرونی خرید آنلاین برنج های ایرونی
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |