به گزارش ایرنا؛ رئیس هیات مدیره این شرکت استارت آپ گفت: هدف از راه اندازی این واحد را رونق تولید در 13 سامانه برای حذف واسطه و توسعه بازار فروش تولیدات کارخانه ها بیان کرد.
مصطفی حکیمی گفت: این مجموعه با ایجاد اشتغال برای 20 نفر به صورت مستقیم و 200 نفر به صورت غیرمستقیم سعی در ایجاد بازار نو و اعتماد بیشتر بین صاحبان صنعت و کالا را دارد تا کالاها با قیمت مناسب بدون واسطه دست مردم برسد.
وی بیان داشت: این مجموعهی ایدهپرداز در زمینی به مساحت 12 هزار متر مربع و بیش از سه هزار متر مربع زیربنا دارای یک هزار متر مربع فضای نمایشگاه و اداری برای معرفی کارخانه ها و فروش آنلاین محصولات صنایع در کشور است.
مدیرعامل شرکت استارت آپ ساوجبلاغ گفت: محصولات صنایع این شهرستان به زبان های انگلیسی، روسی و ترکی به کشور و بازارهای جهانی معرفی میشوند.
فرماندار ساوجبلاغ در مراسم گشایش این استارت آپ تجاری گفت: یکی از بزرگترین امتیاز راه اندازی این نوع استارت آپها معرفی برندهای ملی و حذف واسطه برای معرفی کالا در سال رونق تولید است.
ابوالقاسم پالیزگیر از اتاق اصناف و اداره صمت خواست تا تعامل بیشتری با این واحدهای ایدهپرداز داشته باشند و نسبت به معرفی آنان به صاحبان صنعت اقدام نمایند.
شهرستان ساوجبلاغ حدود یک هزار واحدتولیدی و صنعتی بزرگ،متوسط و کوچک دارد.